Sony E 50mm f/1.8 - Máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on https://www.pass4itsure.com/300-101.html dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

1847_sony_50_f1_8_1
1847_1314223723000_8186491847_sony_50_f1_81847_sony_50_f1_8_1 (1)

Sony E 50mm f/1.8

5.800.000  5.000.000 

Bình chọn:

Sony E 50mm f/1.8
2 votes

Mô tả chi tiết

Sony E 50mm f/1.8 giá chỉ 5tr ( Bảo Hành 12 tháng )

Tóm tắt sản phẩm:

Tiêu cự                            : 50mm
Khẩu độ                           : f/1.8 – f/22
Góc nhìn ngang               : 32°
Khoảng cách lấy nét       : 0,39m
Độ phóng đại lớn nhất    : 0.16x
Đường kính Filter           : Ø49 mm
Kích thước                      : 62 x 62 mm

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Ống kính Sony 50mm f/1.8

Ống kính Sony 50mm F/1.8 tương thích với ngàm E-Mount, lý tưởng sử dụng với máy ảnh Sony NEX-5 và NEX-7. Ống kính được làm từ hợp kim nhôm, trọng lượng nhẹ khoảng 206g. Sony 50mm F/1.8 mang đầy đủ phẩm chất của một loại ống kính du lịch thân thiện, với tiêu cự 50mm, dải khẩu độ từ F/1.8-22 , độ phóng đại 0.16x, và khoảng cách lấy nét gần nhất là 0.39m. Đường kính filter là 49mm. Sony cũng đã tích hợp bộ ổn định hình ảnh quang học SteadyShot độc quyền cho hai ứng dụng ảnh tĩnh vệt mờ và Video. Khi chụp ở tốc độ cao, động cơ tuyến tính và động cơ bước hoạt động yên tĩnh không gây ồn sẽ giúp bạn tập trung vào việc chụp hình.

Công nghệ ổn định hình ảnh SteadyShot
Với công nghệ ổn định hình ảnh quang học SteadyShot  sẽ cung cấp cho ta một lợi thế về tốc độ màn trập 4 cửa, sẽ dễ dàng hơn để đạt được sự sắc nét cao.

Khẩu độ F/1.8 lớn
Với khẩu độ lớn F/1.8 sẽ giúp ta có được những bức ảnh đẹp với hậu cảnh mờ nhẹ nhàng nhờ vào việc chụp xóa phông

Cấu tạo bên ngoài là hợp kim Nhôm
Cấu tạo bên ngoài là hợp kim nhôm làm cho ống kính trở nên sắc nét và tuyệt vời hơn với thiết kế dành cho ống kính E-Mount

Mô tơ lấy nét siêu nhanh và siêu êm
Một động cơ tuyến tính được sử dụng cho ổ đĩa tập trung đóng góp vào hoạt động tập trung tiếng ồn thấp, trong khi một động cơ bước được xây dựng vào ống kính, công nghệ di truyền từ máy quay chuyên nghiệp của Sony, kết quả sẽ  mang đến sự yên tĩnh cho quá trình ghi âm hoặc quay video

Lấy nét bằng tay trực tiếp
Sử dụng Lấy nét bằng tay trực tiếp (DMF) để đi trực tiếp đến lấy tiêu cự thủ sau khi khóa lấy nét tự động mà không cần phải chuyển đổi chế độ để tạo điều kiện điều chỉnh tập trung trên bay – nó hoàn hảo cho bức chân dung mà chiều sâu có thể rất nông.

Một số hình ảnh chụp từ ống kính Sony 50mm F/1.8

Sony Nex-7 , ISO 100, tiêu cự 50mm, khẩu f/1.8, màn trập 1/3200s

Sony Nex-7 , ISO 100, tiêu cự 50mm, khẩu f/8, màn trập 1/1600s

Sony Nex-7 , ISO 100, tiêu cự 50mm, khẩu f/7.1, màn trập  1/500s

Sony Nex-7 , ISO 100, tiêu cự 50mm, khẩu f/2.5, màn trập  1/4000s

 

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)