SmoothQ Smartphone Gimbal - Máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

IMG_8974
IMG_8979IMG_8974IMG_8977

SmoothQ Smartphone Gimbal

3.300.000  2.900.000 

Bình chọn:

SmoothQ Smartphone Gimbal
2 votes

Mô tả chi tiết

Gimbal Zhiyun chống rung cho smartphone, Gopro, action cam Smooth-Q Stabilization – Hàng nhập khẩu
Giá : 2.900.000 ( COD Toàn Quốc )

  • -Bảo hành: 12 tháng Bằng Phiếu bảo hành .

    • -Khả năng xoay nghiêng: 320 độ
    • -Khả năng xoay dọc: 320 độ
    • -Khả năng xoay ngang: 360 độ
    • -Thời lượng sử dụng sau khi đầy pin: lên đến 12 giờ
    • -Thời gian sạc: 2.5 giờ
    • -Tương thích với: Smart Phone dưới 16.5 cm 230 g, Gopro, Action cam ( iphone, samsung, oppo em nó chấp tất ạ )
      ✪ Các bác quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp
      SĐT : 0977 55 9997
      Địa chỉ : Số 1 ngõ 16 Thái Hà, Hà Nội
      Giao lưu, trao đổi, hỗ trợ lên đời,xuống đời các loại máy
      Ghé qua facebook : https://facebook.com/mirrorlessviet

     

 

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Zhiyun-Tech Smooth-Q Smartphone Gimbal

Gimbal Smooth-Q Zhiyun -Tech sử dụng bộ ổn định để chụp, quay cảnh cầm tay mượt mà với điện thoại thông minh của bạn. Gimbal này có dung lượng tải tối đa lên đến 7,8 ounce, điều này có nghĩa là Gimbal có thể chịu các điện thoại thông minh nặng như iPhone 7 Plus hoặc các phụ kiện như ống kính bổ sung. Sự cân bằng được thực hiện bằng một nút kiểm soát trục cuộn. Smooth-Q có chế độ theo dõi gương mặt, toàn cảnh, và chế độ thời gian trôi đi…

Ứng dụng ZY Play có thể tải xuống được sử dụng để điều khiển điện thoại thông minh từ xa của bạn và nâng cấp phần mềm của gimbal

Giao diện của Smooth-Q sử dụng phím điều khiển, nút nguồn và nút chế độ 4 chiều cùng công tắc điều khiển zoom. Bạn cũng có thể lựa chọn sử dụng ứng dụng ZY Play để kiểm soát hoàn toàn gimbal. Smooth-Q cung cấp xoay vòng 320 ° dọc theo trục nghiêng, nghiêng và cuộn. Pin bên trong của bộ ổn định này cung cấp đến 12 giờ hoạt động cực kì ấn tượng. Smooth-Q có một sợi gắn 1/4 “-20 để sử dụng monopod, tripod, hoặc hỗ trợ khác.

Các tính năng chính của Zhiyun-Tech Smooth-Q Smartphone Gimbal

  • Chuyển nhanh sang chế độ dọc để có kiểu nhìn theo chân dung
  • Động cơ mô-men xoắn cực mạnh loại bỏ nhu cầu đối trọng với tải lớn hơn như iPhone 7 Plus hoặc khi sử dụng phụ kiện liên quan khác
  • Cổng USB để sạc điện thoại thông minh trong khi chụp
  • Chế độ theo dõi khuôn mặt, toàn cảnh ….
  • Phản hồi tự động tập trung nhanh
  • Sử dụng ứng dụng Zhiyun-Tech ZY Play để điều khiển điện thoại thông minh của bạn và nâng cấp phần mềm của gimbal

>>> Các bạn có thể tham khảo thêm các Sản phẩm của Zhiyun-Tech

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)