Ống kính Sigma 50mm f/1.4 DG HSM ART chính hãng, giá tốt

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art
sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-artsigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art-1sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art-2sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art-3sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art-4

SIGMA 50MM F1.4 DG HSM ART

15.900.000 

Bình chọn:

SIGMA 50MM F1.4 DG HSM ART
32 votes

Mô tả chi tiết

  • – Độ dài tiêu cự: 50 mm
  • – Khẩu độ: Max: f/1.4, Min: f/16
  • – Góc nhìn: 46.8°
  • – Cấu tạo (Elements/Groups): 13/8
  • – Kích thước: 85.4 x 99.9 mm
  • – Trọng lượng: 1.79 lb (815 g)

 

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Ống kính SIGMA 50MM F1.4 DG HSM ART là một cái tên có lẽ được rất nhiều chuyên gia nhiếp ảnh nhắc tới. Ống kính Sigma 50mm 1.4 DG HSM Art là một bản thiết kế mới hoàn toàn khác so vơi các dòng ống kính trước đó. Rất mới lạ so với ống Sigma 50mm 1.4 DG HSM trước đó. SIGMA 50MM F/1.4 DG HSM ART là ống kính được thiết kế cho hầu hết các dòng máy ảnh số hiện nay. Cơ cấu thành phần nổi giúp giữ được chất lượng quang học tốt trong mọi khoảng lấy nét, từ điểm cực cận đến vô cùng.

sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art

Sigma Art 50MM đem lại chất lượng hình ảnh tuyệt vời, sắc nét. Tuy nhiên, ống kính này cung cập đầy đủ các góc chụp độc đáo và sắc nét ngay cả với khẩu độ rộng. Bên cạnh đó ống kính được cải tiến nhẹ nhìn thấy ở trung tâm của khung ở f/2 và các góc sắc nét rất độc đáo ở khẩu độ này.

Thông số kỹ thuật

  • Tiêu cự: 50mm.
  • Khẩu độ: f/1.4
  • Kích thước kính lọc: 77mm
  • Lấy nét gần nhất: 0.4m
  • Kích thước: 85.4 mm x 99.9 mm
  • Khối lượng: 805.0g
  • Hood LH-830-02 (đi kèm lens)

Các tính năng nổi trội của Ống kính Sigma 50mm f/1.4 DG HSM ART

Sigma Global Vision – Art

Ống kính Sigma 50mm f/1.4 DG HSM ART được nhà sản xuất thiết kế để đạt được hiệu suất quang học tốt nhất. Qua đó thực sự đáng quan tâm và nó còn rất lý tưởng cho các hiệu ứng sáng tạo của ảnh nghệ thuật của các nhiếp ảnh gia hiện nay.

sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art

Lens Đường kính lớn

Ống kính Sigma 50mm f/1.4 DG HSM ART được thiết kế với đường kính 85.4mm lớn. Rộng nhất so với các ống kính Sigma ra đời từ trước và đã tạo được độ sáng ngoại vi nhiều hơn. Ống kính dễ dàng đạt được những hình ảnh chất lượng tốt khi làm việc với khẩu độ lớn hơn. Thiết kế giống với các dòng ống kính cao cấp để giảm thiểu vignetting suốt dải khẩu độ cho rõ ràng hơn và chi tiết trên khung ảnh.

sigma-50mm-f1-4-dg-hsm-art

Một vài tính năng khác

  • Một trong chín lưỡi hoành giúp để sản xuất một hấp dẫn out-of-tập trung chất lượng.
  • Ống kính Sigma 50mm f/1.4 DG HSM ART được xây dựng bằng cách sử dụng Composite vật liệu nhiệt ổn định. Cùng với các kim loại truyền thống, cho độ chính xác cao hơn và sử dụng trong các biến thể nhiệt độ rộng. 
  • Bên ngoài của ống kính được khắc năm sản xuất và các thông số của ống kính. Việc gắn lưỡi lê được xây dựng từ đồng thau để cho độ chính xác cao và có độ bền cao.
  • Các nắp đậy ống kính kèm được trang bị với một kết nối cao su cho vừa khít nên an toàn và tiện lợi. Ống kính tương thích với các tùy chọn của Sigma USB Dock cho các tuỳ chỉnh đặc điểm ống kính khác nhau và cập nhật phần mềm của nó.