Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon - Máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on https://www.pass4itsure.com/300-101.html dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

Ong_kinh_Sigma_30mm_F1.4_DC_HSM_Art_for_Canon_001
Ong_kinh_Sigma_30mm_F1.4_DC_HSM_Art_for_Canon_002Ong_kinh_Sigma_30mm_F1.4_DC_HSM_Art_for_Canon_003Ong_kinh_Sigma_30mm_F1.4_DC_HSM_Art_for_Canon_004Ong_kinh_Sigma_30mm_F1.4_DC_HSM_Art_for_Canon_005

Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon

5.000.000 

Bình chọn:

Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon
10 votes

Mô tả chi tiết

Đã Bán Hết.

Mô tả tóm tắt

  • – Dành cho Canon EF-S Mount
  • – Khẩu độ F/1.4-16
  • – Thiết kế cho máy ảnh APS-C
  • – Khoảng cách lấy nét tối thiểu: 30cm
  • – Động cơ lấy nét Hyper Sonic Motor cho khả năng lấy nét tự động mượt mà
  • – Được làm từ vật liệu TSC

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Hết hàng

Giới thiệu Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon

 

Ống kính Sigma 30mm F/1.4 DC HSM Art là ống kính một tiêu cự được thiết kế cho máy ảnh Canon APS-C. Tiêu cự tương đương 45mm theo định dạng 35mm thuộc dòng ống kính chuẩn. Với khẩu độ tối đa F/1.4 ống kính này có khả năng hoạt động rất tốt trong điều kiện ánh sáng thấp và cung cấp khả năng lấy nét độ sâu trường ảnh. Đặc biệt ống kính Sigma 30mm F/1.4 với 9 thấu kính được chia làm 8 nhóm cũng như lá khẩu tròn cung cấp hình ảnh sắc nét và bokeh mịn màng, tự nhiên.

Ống kính này giúp phân bổ ánh sáng tối ưu giúp ngăn ngừa sự mất chất lượng hình ảnh đối với các mép rìa ảnh đồng thời thấu kính phi cầu hai mặt giúp giảm thiểu sự biến dạng hình cầu. Kết hợp vối hệ thống lấy nét phía sau và thuật toán lấy nét tự động với động cơ lấy nét siêu êm Hyper Sonic Motor cung cấp hình ảnh tự động mượt mà và trơn tru. Đây là dòng ống kính Art của Sigma và tương thích với Sigma Dock USB giúp điều chỉnh lấp nét và cập nhật firmware.

Kết quả hình ảnh cho Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon

TÍNH NĂNG NỔI BẬT

– Khẩu độ tối đa nhanh với F/1.4 cho tốc độ màn trập nhanh chóng và hình ảnh rõ ràng trong điều kiện ánh sáng thấp và độ sâu trường ảnh

– Động cơ lấy nét siêu êm HSM cung cấp khả năng lấy nét nhanh chóng, mịn màng và yên tĩnh

– Được thiết kế với vật liệu TSC giúp ổn định nhiệt độ và giảm sự co dẫn của các ống kính bên trong

– Sigma 30mm F/1.4 DC HSM Art for Canon thuộc dòng ống kính Art của Sigm và tương thích với Sigma Dock USB cho khả năng điều chỉnh lấy nét và cập nhật firmware.

Kết quả hình ảnh cho Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon

Đặc tính kỹ thuật Sigma 30mm f/1.4 DC HSM Art for Canon

Performance
Focal Length 30mm
Comparable 35mm Focal Length: 45 mm
Aperture Maximum: f/1.4
Minimum: f/16
Camera Mount Type Canon EF-S
Format Compatibility Canon (APS-C)
Minimum Focus Distance 11.8″ (29.97 cm)
Magnification 0.15x
Maximum Reproduction Ratio 1:6.8
Elements/Groups 9/8
Diaphragm Blades 9
Features
Image Stabilization No
Autofocus Yes
Tripod Collar No
Physical
Filter Thread Front:62 mm
Dimensions (DxL) Approx. 2.91 x 2.48″ (74 x 63 mm)
Weight 15.34 oz (435 g)

 

 

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)