Sạc NiKon MH-18A chính hãng giá rẻ tại Hà Nội - chuyên máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

sạc nikon
NIKON MH-18A-1NOKON MH-18A-2MH-18AMH-18A-1

Sạc Nikon MH-18A

Mã sản phẩm: BSP CD 103

430.000 

Bình chọn:

Sạc Nikon MH-18A
132 votes

Mô tả chi tiết

  • Sạc MH-18 dành cho pin Nikon EN-EL3E / EN-EL3A / EN-EL3
  • Sử dụng cho máy ảnh : Nikon D50, D70, D70S, D80, D90, D100 D200, D300, D300S. D700.

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Sạc NiKon MH-18A là một thiết bị sạc có thiết kế nhỏ gọn và khá nhiều chức năng sạc khác nhau. Sạc NiKon MH-18A được thiết kế để sử dụng với dòng pin NiKon EN-EL3. Bộ sạc này còn được dùng để sạc cho các loại máy NiKon D80, D90, D200, D300, D300S, D700. Hơn nữa, mua bộ sạc pin khách hàng có thêm nhiều chức năng sạc và có thể sử dụng linh hoạt thì bộ sạc này luôn là sự lựa chọn hoàn hảo cho những người sử dụng các dòng máy NiKon.

sac-nikon-mh-18a

Thông số kỹ thuật sạc NiKon MH-18A

  • Hãng sản xuất: NiKon lnc
  • Nguồn điện sử dụng: 100- 240 V
  • Các loại pin sạc được: NiKon MH-18A, EN-EL3E
  • Màu: Đen
  • Thời gian sạc: 4-6 tiếng
  • Kích cỡ bộ sạc: 4 x 6 x 2 cm
  • Trọng lượng: 100g
  • Hệ thống đèn báo: Đèn nhấp nháy khi đang sạc                                                         Đèn đứng im khi pin đầy

Tính năng nổi bật bộ sạc NiKon MH-18A

Bộ Sạc NiKon MH-18A được thiết kế nhỏ gọn luôn là một loại phụ kiện giá rẻ và đồng hành cùng mọi người ở bất cứ nơi đâu.

Bộ sạc này có thể sạc cho tất cả các máy sử dụng loại pin NiKon EN-EL3 và EN-EL3E.

sac-nikon-mh-18a

Có thể tương thích với dòng điện từ 100- 240 V trên toàn thế giới.

Bộ Sạc NiKon MH-18A dễ sử dụng và thao tác sạc diễn ra rất nhanh không tốn nhiều thời gian cho người sử dụng.

Hưỡng dẫn sử dụng sạc NiKon MH-18A

B1  Cắm bộ sạc NiKon MH-18A vào nguồn điện tương thích. Thông thường điện áp là 220V là thích hợp nhất.

B2  Lắp khối pin NiKon MH-18A hoặc EN-EL3E vào khuôn sạc. Khi nhận được tín hiệu đèn nhấp nháy là pin đang được sạc. Thông thường pin sẽ được sạc trong khoảng 4- 6 tiếng tùy thuộc vào loại pin.

B3  Sau khi có đèn báo hiệu pin đầy thì hãy lấy pin ra và phải rút luôn bộ sạc ra khỏi nguồn điện.

sac-nikon-mh-18a

Các lưu ý khi sử dụng

Không nên sạc pin và máy ảnh quá 24 tiếng để giúp cho tuổi thọ của pin được lâu hơn.

sac-nikon-mh-18a

Bộ sạc này chỉ sạc cho các loại pin NiKon MH-18A, EN-EL3E.

Hãy sử dụng bộ sạc NiKon MH-18A thường xuyên để nó có thể hoạt động hiệu quả hơn trong khi sử dụng máy ảnh của bạn. Hãy liên hệ với chúng tôi dễ được tư vấn về các loại máy ảnh chất lượng trên thị trường hiện nay.

 

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)