MÁY QUAY GOPRO HERO 5 BLACK - TẶNG COMBO - Máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on https://www.pass4itsure.com/300-101.html dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

giobien_gopro_hero5_black_500x500
hero5_black_carousel1_v2_725x415hero5_black_lcd_696x387hero5_black_package_315_2_700x552

MÁY QUAY GOPRO HERO 5 BLACK – TẶNG COMBO

10.990.000  7.800.000 

Bình chọn:

MÁY QUAY GOPRO HERO 5 BLACK – TẶNG COMBO
1 vote

Mô tả chi tiết

Quà tặng khuyến mại:

Tặng Thẻ nhớ sandisk 32gb tốc độ cao
– Tặng 2 pin 1 sạc đôi ( quà tặng Combo trị giá 700.000đ)

 Chụp ảnh: 12MP, 30Fps Burst, timelapse mode, RAW + WDR photo
Quay video: 4K 30fps, 1440p 80fps
Chịu nước ở độ sâu: 33 feet (10m)
Hỗ trợ ghi âm stereo chất lượng cao
Màn hình cảm ứng LCD 2 inch
Hỗ trợ kết nối Wifi và Bluetooth
Tích hợp GPS

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp
Máy quay hành động Actioncam Gopro Hero 5 Black

Gopro ra mắt phiên bản mới GoPro Hero 5 Black với nhiều cải tiến vượt trội:

  • Kiểm soát rảnh tay của Gopro khi sử dụng lệnh thoại đơn giản: Điều khiển chụp ảnh, quay phim bằng giọng nói với những lệnh đơn giản mà không cần nhấn nút bấm

20160922120020_h5black_voice_control_bac

  • Màn hình LCD cảm ứng 2.0″ cho phép bạn Xem trước và phát lại bức ảnh của bạn, thay đổi cài đặt và cắt cảnh của bạn, tất cả trên GoPro  của bạn

20160922120014_3874173_collage_147434349

  • Thiết kế chống nước ở độ sâu 33ft (10m) mà không cần vỏ chống nước.

20160922120015_black_waterproof.jpg

  • GoPro Hero5 Black thiết kế chỉ với 1 nút duy nhất, đơn giản tối đa cho thiết bị.

20160922120015_black_pdp_one_button.jpg

  • Tăng khả năng ổn định video: chống rung tốt hơn. GoPro không trang bị chống rung quang học cho Hero 5 Black mà thay vào đó là hệ chống rung điện tử năm trục.

20160922120020_h5black_stabilization_bac

Với GoPro HERO5 black  có thể tự động tải ảnh và video trực tiếp lên đám mây để dễ dàng xem, chỉnh sửa và chia sẻ trên đường đi

20160922120019_h5black_accessshare_backg

  • Nhiều Chế độ quay (4K, Full HD,..) thích hợp với từng nhu cầu sử dụng.
  • Tích hợp chụp ảnh JPEG, Raw cung cấp sự linh hoạt nhất khi sử dụng phần mềm chỉnh sửa ảnh tiên tiến.WDR chế độ ảnh chụp cả hai thêm chi tiết trong vùng tối và sáng trong cảnh

20160922120017_bn_px801_ptech0_m_2016092

  • Định vị GPS (Nắm bắt được vị trí nơi mà hình ảnh và video của bạn được thực hiện), đánh dấu những địa điểm bạn đi qua.
404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)