Máy ảnh Canon 760D BODY

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on https://www.pass4itsure.com/300-101.html dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

Canon-760D-Kit-18-55-IS-STM
Canon-760D-Bodyckl1ckl2ckl3May-Anh-Canon-EOS-760D3-jpg

Máy ảnh Canon 760D BODY NEW

Bình chọn:

Máy ảnh Canon 760D BODY NEW
322 votes

Mô tả chi tiết

– BODY Canon EOS 760D NEW Giá 14tr9 ( Bảo Hành 12 tháng )
– Cảm biến CMOS 24.2 megapixel.
– Bộ xử lý hình ảnh DIGIC 6
– Hệ thống lấy nét lai (Hybrid CMOS AF III)
– Hệ thống đo nét tiên tiến với 19 điểm
– Màn hình LCD 3.0inch cảm ứng
– Màn hình phụ xem thông số
– Tốc độ màn trập 1/4000 giây đến 30 giây
– Tốc độ chụp liên tục tối đa 5.0 hình/giây
– ISO 100-6400 ( mở rộng 12800)
– Thẻ nhớ tương thích : SD/ SDHC/SDXC
– Quay phim Full HD
– Hỗ trợ Wi-Fi và NFC
– Trọng lượng  565g
– Đèn flash tương thích  Đèn Speedlite seri EX
– Đo sáng đèn flash Đèn flash tự động E-TTL II
– Phù hợp với ống kính EF của Canon (bao gồm các loại ống kính EF-S)

– Bộ pin LP-E17
– Phụ kiện máy ảnh đi kèm : Pin, sạc pin, dây đeo,đĩa CD, cataloge, phiếu bảo hành

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Hết hàng

Máy ảnh DSLR Canon EOS 760D

Đây là máy ảnh Canon ba số đầu tiên được trang bị màn hình điều khiển phụ, một điểu khiển quay số nhanh. Máy ảnh Canon EOS 760D sử dụng cảm biến CMOS với độ phân giải 24.2 Megapixel giúp cho những bức hình có được độ phân giải tối ưu cần thiết. Cùng với đó là chip xử lý hình ảnh Digic 6 sẽ tập hợp thông tin và xử lý các thông số theo sát thực tế để cho ra những mảng màu sắc đẹp trong từng điểm ảnh.
Dải ISO có thể mở rộng ra tối đa khoảng 50 tới 25.600 là một sự hỗ trợ đắc lực trong môi trường thiếu sáng. Ánh sáng được thu vào và cân bằng giữa các khoảng chênh lệch để cho ra những bức ảnh giống thực tế nhất.
Chế độ lấy nét cũng là một ưu điểm của máy ảnh Canon 760D với hệ thống lấy nét nhanh Hybrid CMOS III. Canon EOS 760D có thể lấy nét chính xác trong quá trình quay phim và chụp hình ở chế độ live view. Với 19 điểm lấy nét cross type, hình ảnh được phân nét và các chi tiết cũng như các đối tượng trong khung hình sẽ được tái hiện một cách sắc nét nhất.
Tốc độ màn trập 1/4000 giây đến 30 giây kết hợp với tốc độ chụp liên tục tối đa 5.0 hình/giây khiến cho việc tác nghiệp hay chơi ảnh trở nên nhanh chóng và không phải bỏ lỡ bất cứ một khẳng khắc đáng giá nào.
Màn hình cảm ứng Clearview II 3.0″ với 1.04 triệu điểm ảnh sẽ giúp cho việc xem ảnh rõ ràng hoặc chụp liveview hoặc quay video ngoài trời dễ dàng hơn, kể cả là trong điều kiện nắng gắt với ánh sáng chói lòa. Canon 760D là dòng DSRL đầu tiên có tính năng một bảng điều khiển LCD, Quick khiển Dial, và mức ngang.
Những cải tiến này góp phần cải thiện khả năng hoạt động của máy ảnh. Các bảng điều khiển cho phép người dùng nhanh chóng và dễ dàng xem lại các thiết lập mà không cần phải dùng đến màn hình LCD phía sau hoặc kính ngắm. Trong khi đó, một hệ thống nút cho phép người dùng thay đổi nhanh các thiết lập từ trước.
404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)