GOPRO HERO 6 - TẶNG 01 PIN GOPRO CHÍNH HÃNG - Máy ảnh số

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on https://www.pass4itsure.com/300-101.html dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

gopro-her-6-camera
gopro-hero-6-review-2-1506699545624-ms6s86y4qdpp-630-354ONECOL-1tải xuống

GOPRO HERO 6 – TẶNG 01 PIN GOPRO CHÍNH HÃNG

14.000.000  9.700.000 

Bình chọn:

GOPRO HERO 6 – TẶNG 01 PIN GOPRO CHÍNH HÃNG
1 vote

Mô tả chi tiết

 GOPRO HERO 6 – TẶNG 1 PIN GOPRO CHÍNH HÃNG

  • Cảm biến 12 MP
  • Khả năng chống nước ở độ sâu lên tới 10 mét
  • Quay video 4K ở tốc độ 60 khung hình/giây
  • Quay video slow motion full HD 1080 240 fps
  • Chip xử lý mới với tốc độ cao
  • Sử dụng Wi Fi 5GHz
  • Tốc độ truyền tải dữ liệu sẽ nhanh hơn gấp 3 lần
  • Chụp ảnh 12MP với 2 định dạng là JPG hoặc RAW
  • Có chế độ Wide Dynamic Range, chụp ảnh HDR

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Sau sự thành công của Gopro hero 5 black và Gopro hero 5 session, hãng Gopro chính thức ra mắt phiên bản Gopro Hero 6 Black mới được trình làng vào cuối tháng 9/2017.

Hero 6 Black vẫn sẽ mang thiết kế nhỏ gọn tương tự Hero 5 Black và cũng có khả năng chống nước ở độ sâu 10 mét. Tuy nhiên, cải tiến lớn nhất chính là khả năng quay video độ phân giải 4K ở tốc độ 60 khung hình/giây với cảm biến 12 MP.

Ngoài ra, GoPro Hero 6 còn có thể quay được video slow motion full HD 1080 240 fps – phù hợp với việc tạo ra những thước phim chuyên nghiệp cho người đam mê du lịch và thể thao.

So với bản Hero 5, GoPro 6 Black sẽ được chuyển sang một bộ xử lý tuỳ chỉnh mới GP1, giúp tăng tuổi thọ pin và chất lượng hình ảnh.

Tính năng và thông số nổi bật:

– Tính năng QuikStories: Thực hiện quay video, sau đó thư giãn chờ đợi thước phim được chuyển đến ứng dụng GoPro trên smartphone và biến thành một bộ phim tuyệt đỉnh, tất cả đều được thực hiện một cách tự động

– Hiệu năng cao gấp đôi so với người tiền nhiệm Hero 5, nhờ sử dụng bộ vi xử lý GP1 hoàn toàn mới, đem lại chất lượng hình ảnh tốt nhất từ trước tới nay

– Quay video tại 4K60 và 1080p240, giúp bạn tạo ra những đoạn highlights slow-motion với chất lượng trên cả tuyệt vời

– Khả năng chống nước không cần vỏ tuyệt đỉnh, tối đa đến 10 mét mà không cần vỏ bọc bên ngoài

– Điều khiển máy quay thông qua giọng nói kích hoạt

– Ghi hình một cách ổn định với bộ chống rung cao cấp nhất từ trước tới nay

– Màn hình tích hợp trên camera có chức năng cảm ứng, dễ dàng thao tác và sử dụng hơn

– Hỗ trợ quay/chụp trong điều kiện thiếu ánh sáng/trong bóng đêm

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)