Chân máy ảnh Slik PRO 330 DX chính hãng giá rẻ tại Hà Nội-

Vendor: CompTIA Exam Code: SK0-004 Exam Name: CompTIA Server+ Version: DemoDEMO

QUESTION 1 The logs on a server in a datacenter indicate that the server unexpectedly shut down minutes after the night cleaning crew started their shift. Which of the 300-135 dumps following is the MOST likely reason for the shut down? A. A hard disk on the server failed. B. A power surge occurred. C. The CPU on the server overheated. D. A memory module on the server failed. Correct Answer: B

QUESTION 2 When looking at an organization's file server configuration, an IT manager determines that several outages are tied to a lack of redundancy in the disk controller configuration. Which of the following features would the IT manager look for in a new configuration to correct this? A. Disk shadowing B. RAID 0 C. Remote journaling D. Electronic vaulting E. Disk duplexing Correct Answer: E

QUESTION 3 A technician needs to add a processor to a 210-065 dumps server. Which of the following specifications should the technician examine? (Select THREE). A. Bus multiplier B. Processor speed C. Socket type D. Processor stepping E. L3 cache size F. Thermal specifications Correct Answer: BCD

QUESTION 4 In an effort to reduce recovery time during hardware failures, a server administrator needs to implement a backup method that will allow for complete OS and service/application recovery as long as compatible hardware is available. Which of the 300-070 dumps following backup types meets this requirement? A. Incremental B. Bare metal C. Snapshot D. Full Correct Answer: B

QUESTION 5 An administrator was taskedto enforcedisk quotas on the Windows file server. The administratorallocated 1GB of space to each user. A month later, the users were 642-998 dumps still able to save beyond 1GB. Which of the following check boxes should have been selected? A. Enable compression B. Prohibit read/write if limit is reachedC. Deny access if limit is reached D. Log an event if disk space is reached Correct Answer: C

QUESTION 6 Which of the following services provides users with directory services? A. IMAP B. LDAP C. SFTP D. DHCP E. DNS Correct Answer: B

QUESTION 7 In a Windows environment, auser is able to 300-075 dumps accessthenetwork folder and open items, but isnot able to delete anything. Which of the followingfolder permissions doesthe userrequire? A. Execute B. Read C. Write D. Modify Correct Answer: D

QUESTION 8 A server in a small company functions as a print server. Suddenly it stops sending print jobs to the printers. A technician verifies that the printers are working correctly. Additionally, the print spooler had been restarted and is running on the server, it is 210-065 dumps accessible from workstations, and it shows as being ready to accept print jobs. Which of the following has MOST likely caused the print server to stop processing print jobs? A. The print quota has been exceeded. B. The server needs an updated print driver. C. The server needs pooling enabled. D. The server's hard drive is out of space. Correct Answer: D

QUESTION 9 A server technician is tasked to replace a RAID controller battery on a server.The server technician has no prior experiencereplacinga RAID controllerbattery. Which 300-320 dumps of the followingshould the server technician do to obtain the required knowledge or procedures to replace the battery? A. Review software specifications B. Review architecture diagrams C. Review service manuals D. Review service logs Correct Answer: C

QUESTION 10 Which of the following power plug types would MOST likely be found in a medical facility? A. Tip/Ring/Sleeve B. Speed lockC. Tip/Ring D. Twist lock Correct Answer: D

QUESTION 11 A technician is installing an operating system on 300-101 dumps a server using source files on a USB storage device. The technician is unable to boot to the USB device using different USB ports on the server. Which of the following should the technician do to ensure that the operating system can be installed from the USB storage? A. Copy the source files to a CD B. Install the latest USB device drivers C. Reconfigure the boot order D. Update the BIOS firmware Correct Answer: C

SLIK PRO 330DX
SLI PRO 330DX-2SLIK PRO 330DX-3SLIK PRO 330DX-4SLIK PRO 330DX-5SLIK_PRO_330DX_2

Chân máy ảnh SLIK PRO 330 DX

Mã sản phẩm: CMA CD223

2.200.000 

Bình chọn:

Chân máy ảnh SLIK PRO 330 DX
162 votes

Mô tả chi tiết

  • Chiều cao tối đa: 1592 mm
  • Chiều cao tối thiểu: 294 mm
  • Chiều cao cột trung tâm: 350 mm
  • Trọng lượng cảu chân máy: 1.609 kg
  • Chịu được trọng tải: 3 kg
  • Chất liệu đế chân: cao su
  • Số đoạn: Có 3 đoạn
  • Tình trạng : còn hàng

✪ Các bạn quan tâm vui lòng liên hệ trực tiếp

Hết hàng

Chân máy ảnh SLIK PRO 330 DX là một loại phụ kiện chính hãng được làm bằng chất liệu ATM siêu bền. Đây là một loại vật liệu nhôm đặc biệt được dùng trong công nghệ sản xuất các thiết bị của máy bay. Do đó chân máy ảnh SLIK PRO 330 DX có khả năng chịu lực rất tốt và gấp 40 % so với các loại kim loại bình thường.

chân máy ảnh SLIK PRO 330DX

Do chân máy được làm bằng loại vật liệu siêu bền nên nó có khả năng chịu lực là tốt hơn so với các chân nhôm thông thường.

chân máy ảnh SLIK PRO 330DX

Chân máy ảnh SLIK PRO 330 DX không những chỉ vững chắc mà nó còn rất linh hoạt khi sử dụng. Với việc điều chỉnh các chế độ một cách linh hoạt và nhanh chóng thì nó giúp bạn có thể chụp được những khung hình một cách nhanh và chi tiết nhất.

Thông số kỹ thuật

  • Chiều cao tối đa: 1592 mm
  • Chiều cao tối thiểu: 294 mm
  • Chiều cao cột trung tâm: 350 mm
  • Trọng lượng cảu chân máy: 1.609 kg
  • Chịu được trọng tải: 3 kg
  • Chất liệu đế chân: cao su
  • Số đoạn: Có 3 đoạn

Tính năng của chân máy ảnh Slik PRO 330 DX

Chân máy ảnh giá rẻ trên thị trường có hai khóa tại bộ phận cột giữa của trụ trung tâm. Với hai khóa này thì nó sẽ giúp cho trục giữa của máy có được nhiều độ ma sát hơn. Khi bạn vặn khóa để hạ thấp trục trung tâm thì sức nặng của thiết bị trên thân máy sẽ làm trục này có thể rơi xuống rất nhanh. Điều này có thể làm hỏng thiết bị. Chính vì thế, chân máy ảnh có được sự ma sát từ hai khóa ở trên thì nó sẽ giúp máy có thể giữ nguyên được vị trí khi mở khóa.

chân máy ảnh SLIK PRO 330DX

Các chân máy có các nấc điều chỉnh linh hoạt để giúp cho người sử dụng có thể tháo lắp các trục của chân máy một cách dễ dàng.

chân máy ảnh SLIK PRO 330DX

Được làm bằng chất liệu siêu bền nên có độ bền và độ chống chịu cao. Đây được coi là một đặc điểm vượt trội của loại chân máy ảnh và tích hợp các loại máy ảnh giá rẻ trên thị trường hiện nay.

chân máy ảnh Slik PRO 330 DX

Trục trung tâm có thể tháo rời để hoạt động tốt hơn để người sử dụng có thể thoải mái sáng tạo và chụp những khung hình theo nhiều phong cách khác nhau.

 

404 Not Found
404 Not Found
Please forward this error screen to chuyenmayanhso.com.vaultpos.com's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • chuyenmayanhso.com.vaultpos.com/links.txt (port 80)